SLE ترکیبی از انواع مواد جاذبالرطوبه میباشد که قدرت بالایی جهت ایجاد باند با آب آزاد موجود در ساختار محصول دارد. افزایش زمان تازه خوری، افزایش نرمی بافت، بهبود قابلیت رول شدن و صرفه اقتصادی از مهمترین ویژگیهای این محصول میباشد.
SLE ترکیبی از انواع مواد جاذبالرطوبه میباشد که قدرت بالایی جهت ایجاد باند با آب آزاد موجود در ساختار محصول دارد. افزایش زمان تازه خوری، افزایش نرمی بافت، بهبود قابلیت رول شدن و صرفه اقتصادی از مهمترین ویژگیهای این محصول میباشد.

مشخصات محصول | |
موارد استفاده | انواع محصولات قنادی نظیر انواع شیرینی، کیک و … |
میزان مصرف | 5 – 2 % وزن خمیر |
وزن و نوع بسته بندی | 24 کیلوگرم – گالن. |
بهترین زمان مصرف | تا 6 ماه پس از تاریخ تولید. |
شرایط نگهداری |
در محیط خشک و خنک، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و بصورت در بسته نگهداری شود. |