خط مشی کیفیت و ایمنی غذایی شرکت آذرنوش شکوفه
شرکت آذرنوش شکوفه بعنوان اولین تولید کننده ایرانی امولسیفایرها و مواد بهبود دهنده هاي نان و شیرینی ( کیک، بیسکوئیت، کلوچه و ویفر) با استقرار استاندارد مدیریت کیفیت ایزو 9001 (بازنگری سال 2015) ، استاندارد ایمنی غذایی ایزو 22000 (بازنگری سال 2018) و سیستم HACCP (بازنگری سال 2003) در راستای ارتقاء سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی غذایی خود گام برمی دارد.
ماموریت(MISSION) :
ماموریت ما تولید انواع بهبود دهنده های نان و شیرینی، مطابق با استاندارد های ملی و بین المللی می باشد تا بتوانیم برای مشتریان، جامعه، کارکنان، تامین کنندگان و صاحبان شرکت ارزش های پایدار ایجاد نماییم.
چشم انداز(VISION) :
ما با تکیه بر ارزش های سازمان و با اعتقاد به تجارب موجود در سازمان و با هدف جلب رضایت مشتریان، به برترین تولید کننده دانش بنیان کشور در زمینه بهبود دهنده تبدیل خواهیم شد و تصمیم داریم که با ایجاد توسعه زیر ساخت ها و سیستم های مدیریتی در بخش های تحقیق و توسعه، کنترل کیفیت، تولید، فروش ، مسیر توسعه خود را بهبود بخشیم .
ارزش ها(VALUES):
- مشتری سالاری
- تولید محصولاتی منطبق با استانداردهای جهانی
- مسئولیت پذیری در برابر مشتریان، کارکنان، جامعه و سهامداران
- کار گروهی
- شایسته سالاری
- توانمند سازی کارکنان از طریق آموزش مستمر
- ایجاد بازارهای جدید
رئوس خط مشی کیفیت و ایمنی غذائی شرکت دانش بنیان آذرنوش شکوفه عبارت است از:
- تولید محصول سالم، بهداشتی و با کیفیت یکنواخت
- بهبود مستمر فعالیت ها و کیفیت محصولات
- ارتباط مستمر با مشتریان به منظورجمع آوري نقطه نظرات و شناخت نیازمندی هاي روز بازار
- آموزش مستمر و مداوم نیروي انسانی براي تولید محصولی سالم و محیط کاري پویا
مدیریت شرکت تعهد خود را به برآورده کردن الزامات و خواسته های استانداردهای فوق الذکر و نیز الزامات قانونی اعلام داشته و مشارکت کلیه کارکنان شرکت را در اجرای اثربخش این سیستم خواهان است.
مديريت شرکت، خود را متعهد به رعايت الزامات قانوني و دولتي دانسته و تمامي كاركنـان شركت را به همكاري، همدلي و همفكري در راستاي نيل به اهداف عالي شركت فراخوانده، و اين خط مشي را از طريق تعیین اهداف قابل اندازه گيري و دستيابي به خروجي هاي مورد انتظار پشتیبانی نموده، و سالیانه مورد بازبینی قرار مي دهد .