پودر کیک روغنی مخصوص کیک های قنادی بیکرینا، یک ترکیب آماده، جهت تولید کیک های قنادی با کیفیت بسیار مطلوب می باشد. کیک تولید شده، دارای بافتی نرم، حجیم و طعم منحصر به فرد با مدت زمان ماندگاری بالا می باشد. با استفاده از انواع پودر کیک بیکرینا، امکان تولید کیک های مختلف و متنوع فراهم میگردد.

مشخصات محصول | |
موارد استفاده | جهت تولید انواع کیک های روغنی. |
انواع طعم | وانیلی، کاکائویی، قهوه، ردولوت و زعفرانی |
وزن و نوع بسته بندی | 20 کیلوگرم – کیسه کامپوزیت |
بهترین زمان مصرف | تا 12 ماه پس از تاریخ تولید. |
شرایط نگهداری | در محیط خشک و خنک، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و بصورت در بسته نگهداری شود. |
دستور پخت
محصول | ترکیبات مورد نیاز جهت آماده سازی | فرآیند آماده سازی | |
پودر کیک کاکائویی | پودر کیک | 1 کیلوگرم | کلیه مواد را به وسیله میکسر در ابتدا 2 دقیقه با دور کند و سپس 2 دقیقه با دور متوسط مخلوط کرده. خمیر تهیه شده را در قالب مورد نظر ریخته و در فر با دمای 180 دقیقه به مدت 30 تا 40 دقیقه پخت گردد.
|
تخم مرغ | 400 گرم | ||
روغن | 400 گرم | ||
آب | 200 گرم | ||
پودر کیک وانیلی ، زعفرانی، قهوه و ردولوت | پودر کیک | 1 کیلوگرم | کلیه مواد را به وسیله میکسر در ابتدا 2 دقیقه با دور کند و سپس 2 دقیقه با دور متوسط مخلوط کرده. خمیر تهیه شده را در قالب مورد نظر ریخته و در فر با دمای 180 دقیقه به مدت 30 تا 40 دقیقه پخت گردد.
|
تخم مرغ | 350 گرم | ||
روغن | 300 گرم | ||
آب | 225 گرم |