این محصول ترکیب امولسیفایری می باشد که به طور عمده در انواع محصولات صنف قنادی نظیر کیک کاربرد دارد. صرفه اقتصادی، افزایش هوادهی و بهبود قابلیت نگهداری هوا در ساختار خمیر، بهبود خصوصیت کیفی محصول، افزایش نرمی بافت، بهبود فرم ظاهری محصول، افزایش زمان ماندگاری و کنترل بیاتی از مهمترین ویژگیهای این محصول می باشد.
مشخصات محصول | |
موارد استفاده | انواع کیک قنادی |
میزان مصرف | تا 5/1 درصد وزن خمیر. |
وزن و نوع بسته بندی | 20 کیلوگرم – سطل |
بهترین زمان مصرف | تا 5 ماه پس از تاریخ تولید. |
شرایط نگهداری |
در محیط خشک و خنک، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و بصورت در بسته نگهداری شود. |