1. Home
  2. »
  3. ژل کیک
  4. »
  5. ژل کیک

ژل کیک

این محصول ترکیب امولسیفایری می ­باشد که به طور عمده در انواع محصولات صنف قنادی نظیر کیک کاربرد دارد. صرفه اقتصادی، افزایش هوادهی و بهبود قابلیت نگه­داری هوا در ساختار خمیر، بهبود خصوصیت کیفی محصول، افزایش نرمی بافت، بهبود فرم ظاهری محصول، افزایش زمان ماندگاری و کنترل بیاتی از مهم­ترین ویژگی­های این محصول می­ باشد.

مشخصات محصول

موارد استفاده                 

انواع کیک قنادی

میزان مصرف                 

تا 5/1 درصد وزن خمیر.

وزن و نوع بسته بندی     

20 کیلوگرم – سطل

بهترین زمان مصرف         

تا 5 ماه پس از تاریخ تولید.

شرایط نگهداری              

 

در محیط خشک و خنک، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و بصورت در بسته نگهداری شود.