1. Home
  2. »
  3. افزایش دهنده زمان ماندگاری (SLE)
  4. »
  5. افزایش دهنده زمان ماندگاری (SLE)

افزایش دهنده زمان ماندگاری (SLE)

SLE ترکیبی از انواع مواد جاذب­الرطوبه می­باشد که قدرت بالایی جهت ایجاد باند با آب آزاد موجود در ساختار محصول دارد. افزایش زمان تازه خوری، افزایش نرمی بافت، بهبود قابلیت رول شدن و صرفه اقتصادی از مهم­ترین ویژگی­های این محصول می­باشد.

SLE ترکیبی از انواع مواد جاذب­الرطوبه می­باشد که قدرت بالایی جهت ایجاد باند با آب آزاد موجود در ساختار محصول دارد. افزایش زمان تازه خوری، افزایش نرمی بافت، بهبود قابلیت رول شدن و صرفه اقتصادی از مهم­ترین ویژگی­های این محصول می­باشد.

مشخصات محصول

موارد استفاده                 

انواع محصولات قنادی نظیر انواع شیرینی، کیک و …

میزان مصرف                 

5 – 2 % وزن خمیر

وزن و نوع بسته بندی     

24 کیلوگرم – گالن.

بهترین زمان مصرف         

تا 6 ماه پس از تاریخ تولید.

شرایط نگهداری              

 

در محیط خشک و خنک، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و بصورت در بسته نگهداری شود.