1. Home
  2. »
  3. پودر کیک روغنی مخصوص کیک­های قنادی
  4. »
  5. پودر کیک روغنی مخصوص کیک­های قنادی

پودر کیک روغنی مخصوص کیک­های قنادی

پودر کیک روغنی مخصوص کیک های قنادی بیکرینا، یک ترکیب آماده، جهت تولید کیک های قنادی با کیفیت بسیار مطلوب می باشد. کیک تولید شده، دارای  بافتی نرم، حجیم و طعم منحصر به فرد با  مدت زمان ماندگاری بالا می باشد. با استفاده از انواع پودر کیک بیکرینا، امکان تولید کیک های مختلف و متنوع فراهم می­گردد.

مشخصات محصول

موارد استفاده                 

جهت تولید انواع کیک های روغنی.

انواع طعم                       

وانیلی، کاکائویی، قهوه، ردولوت و زعفرانی

وزن و نوع بسته بندی     

20 کیلوگرم – کیسه کامپوزیت

بهترین زمان مصرف         

تا 12 ماه پس از تاریخ تولید.

شرایط نگهداری              

 در محیط خشک و خنک، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و بصورت در بسته نگهداری شود.

دستور پخت

محصول

ترکیبات مورد نیاز جهت آماده سازی

فرآیند آماده سازی

پودر کیک کاکائویی

پودر کیک

1 کیلوگرم

کلیه مواد را به وسیله میکسر در ابتدا 2 دقیقه با دور کند و سپس 2 دقیقه با دور متوسط مخلوط کرده. خمیر تهیه شده را در قالب مورد نظر ریخته و در فر با دمای 180 دقیقه به مدت 30 تا 40 دقیقه پخت گردد.

 

تخم مرغ

400 گرم

روغن

400 گرم

آب

200 گرم

پودر کیک وانیلی ، زعفرانی، قهوه و ردولوت

پودر کیک

1 کیلوگرم

کلیه مواد را به وسیله میکسر در ابتدا 2 دقیقه با دور کند و سپس 2 دقیقه با دور متوسط مخلوط کرده. خمیر تهیه شده را در قالب مورد نظر ریخته و در فر با دمای 180 دقیقه به مدت 30 تا 40 دقیقه پخت گردد.

 

تخم مرغ

350 گرم

روغن

300 گرم

آب

225 گرم